Φέτος, ομολογουμένως, ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας στον αθλητισμό όταν το μισό χρόνο οι αθλητικές εγκαταστάσεις ήταν κλειστές κι οι αθλητές μας ήταν σχεδόν αδύνατον να προπονηθούν. Το καλεντάρι των αγώνων της Ε.Ο.Ο.Α. περιορισμένο και η πολυπόθητη «εκκίνηση» έφτασε νωρίς το καλοκαίρι με την προσπάθεια των αθλητών να κερδίσουν σε λίγο χρόνο και με πολύ κόπο τον χαμένο αγωνιστικό χρόνο.Georgantas 6ce02

Οι αθλητές μας κατάφεραν να συμμετάσχουν σχεδόν όλοι στους αγώνες που οργανώθηκαν δίνοντας ο Σύλλογός μας δυναμικό παρών σε όλους τους αγώνες. Οι δάφνες μας πολύ σημαντικές για τα δεδομένα της χρονιάς: δύο χρυσά και τρία αργυρά ενώ ο αθλητής μας Παναγιώτης Νανούσης κατέλαβε μια θέση στην Εθνική ομάδα στην κατηγορία του. Νέοι αθλητές προστέθηκαν και μεγάλωσαν την ομάδα του Συλλόγου μας κι οι παλιότεροι συμμετείχαν και πάλι σε αγώνες. Η συνεργασία με τον προπονητή Γ΄κατηγορίας της ΓΓΑ κ.Γιώργο Μπερνιδάκη, έδωσε επαρκή εφόδια στους προπονούμενους.

Ο Σύλλογός μας, κάνοντας τον ετήσιο αγωνιστικό απολογισμό του συγχαίρει τους αθλητές αγωνιστικής αναρρίχησης για την προσπάθειά τους! Συγχαίρει και ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους «χρυσούς» αθλητές Παναγιώτη Νανούση και Σύλια Φρονιμάκη!

Συγχαίρει και ευχαριστεί για τις «ασημένιες» τους διακρίσεις τους Παναγιώτη Νανούση, Σύλια Φρονιμάκη και τον Κωνσταντίνο Γεωργάτο! Ευχαριστεί και ενθαρρύνει τους πρωτο-αγωνιζόμενους αθλητές/αθλήτριες κι όλους τους υπόλοιπους που συνέχισαν να προπονούνται με επιμέλεια και να αγωνίζονται για καλύτερες θέσεις. Ελπίζουμε ότι η επόμενη χρονιά θα φέρει μεστούς καρπούς αν όλοι συνεχίσουν τις προπονήσεις τους με το ίδιο ενδιαφέρον κι υποσχόμαστε να είμαστε κοντά σε όλους τους αθλητές και να του βοηθούμε όπως και όσο μπορούμε.  

Fronimaki dff90

nanousis bd705nanousis kypelo 1db1a

Ακολουθεί ο αγωνιστικός απολογισμός 2021 με αναφορά ανά αγώνα:

32ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΒΟΛΟΣ δυσκολίας 23/5/2021

ΝΑΝΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΥΣΟ

Bouldering   22/5/2021

ΝΑΝΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟ

29ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΒΟΛΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 3/7/2021

ΦΡΟΝΙΜΑΚΗ ΣΥΛΙΑ           ΧΡΥΣΟ                      

29ο KΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΑΛΜΥΡΟΣ BULDER 4/7/2021

ΦΡΟΝΙΜΑΚΗ ΣΥΛΙΑ   ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΠΕΦΑΝΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗ (πρώτη φορά κατέβηκαν σε αγώνα)

ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

29ο Κύπελλο “Αθ. Λευκαδίτη”, Β αγώνας 16/17/10/2021, ΟΑΚΑ

 Bouldering 16/10

ΦΡΟΝΙΜΑΚΗ ΣΥΛΙΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΛΚΙΝΟ

 

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΣΟΦΙΑ 4η

ΠΕΦΑΝΗ ΑΡΤΕΜΙΣ και ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ)

17/10

ΝΑΝΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4ος

ΚΟΚΚΟΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 7η

ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

29ο Κύπελλο “Αθ. Λευκαδίτη” (αγώνισμα δυσκολίας) – Β αγώνας, Βόλος 23-24/10/2021 

 23/10

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 4ος

24/10

ΝΑΝΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 5ος