1ος ο  Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής, στην κατάταξη ανάμεσα στα σωματεία της  Ε.Ο.Ο.Α, για την ορειβατική, πεζοπορική και αναρριχητική δράση του  το 2018.

Μια ξεχωριστή πρωτιά για τον Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής, που με 3405 βαθμούς κατατάχτηκε 1ος  στο σύστημα αξιολόγησης των Σωματείων της Ε.Ο.Ο.Α. μεταξύ των 84 σωματείων της το 2019.

Αναλυτικά, ο πίνακας αξιολόγησης των σωματείων στο link:http://www.eooa.gr/wp-content/uploads/2019/06/1-07-19_KatataxiSomateion2019-Drasi2018.pdf

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους ορειβάτες, πεζοπόρους και αναρριχητές που ανέβασαν το Σύλλογό τους  στην πρώτη θέση, καταθέτοντας την δράση τους. Στόχος του ΔΣ για το 2020 να παραμείνει ο σύλλογος στην πρώτη θέση, θεσπίζοντας παράλληλα κι άλλα κίνητρα για τις επιβραβεύσεις των μελών μας με τις περισσότερες συμμετοχές / αναρριχητική δράση ή υψηλότερους αθλητικούς και αγωνιστικούς στόχους!

Ελπίζουμε σύντομα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να λειτουργήσουμε και ηλεκτρονική πλατφόρμα για να καταγράφουν οι αναρριχητές μας εύκολα την ετήσια δράσης τους! 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο