Πρόγραμμα Πεζοποριών και Αναβάσεων

«Μαθαίνω να πεζοπορώ» για παιδιά και τους γονείς τους στα μονοπάτια της Παλιάς Επιδαύρου. Βιωματικό εργαστήρι Θεά
 

1/10

«Μαθαίνω να πεζοπορώ» για παιδιά και τους γονείς τους στα μονοπάτια της Παλιάς Επιδαύρου. Περίπατος στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου. Βιωματικό εργαστήρι για την προσέγγιση του αρχαίου δράματος, μέσα από θεατρικό παιχνίδι, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Θεάτρου ΠΑΥΣΙΣ. (υπευθ. Σίμος Παπαδόπουλος)

Αναχώρηση 07:00 π.μ. για την Παλαιά Επίδαυρο. Έναρξη πεζοπορίας ακολουθώντας το μονοπάτι αριθμός ένα από πευκόδασος μέχρι την Μονή της Πολεμάρχας του 15ου αιώνα και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας τα παιδιά θα ακούσουν τι πρέπει να ξέρουν για την πεζοπορία. Μεταφορά με τα πούλμαν στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Επιδαύρου και περιήγηση σε αυτόν. Βιωματικό εργαστήρι για την προσέγγιση του αρχαίου δράματος, μέσα από θεατρικό παιχνίδι, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Θεάτρου ΠΑΥΣΙΣ. (υπεύθυνος Σίμος Παπαδόπουλος). Στην πορεία μπορεί να συμμετέχουν παιδιά άνω των 6 ετών χωρίς προβλήματα υγείας συνοδευόμενα από τους γονείς τους υποχρεωτικά. Ω.Π.: 3, Υ.Δ.: 50, Β.Δ.: πολύ εύκολη

Απαραίτητα: κατάλληλα παπούτσια, ελαφριά ρούχα, μια αλλαξιά ρούχα, νερό, ελαφρύ γεύμα, καπέλο και αντιηλιακό

Συντονιστές : Γρηγόρης Γρηγοράκης & Κρίνα Αναγνωστοπούλου