Πρόγραμμα Πεζοποριών και Αναβάσεων

Γενική Συνέλευση
 

10/12

Για τη Γενική Συνέλευση στις 4/12/17 απαιτείται απαρτία του 50%+1 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.  Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/12/2017 ώρα 10:00 το πρωί με τα παρόντα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη σύμφωνα με το καταστατικό.

Τόπος και χώρος: Γραφείο του Συλλόγου (οδός Αλιάνθου στη Φυλή).

Πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς: α) Από την στάση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου «Άνω Λιόσια» επιβίβαση στο τοπικό αστικό λεωφορείο 723 «ΦΥΛΗ – ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ». Αποβίβαση: Πλατεία Δημαρχείου Τοπικής Κοινότητας Χασιάς β) Επιβίβαση στο αστικό λεωφορείο Β12 (από οδό Μάρνη ή από την έξοδο του ΜΕΤΡΟ, στάση «Αττική». Αποβίβαση στη στάση «Προαστιακός Σιδηρόδρομος» Άνω Λιόσια και μετεπιβίβαση στο τοπικό αστικό λεωφορείο 723 «ΦΥΛΗ – ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ». Αποβίβαση: Πλατεία Δημαρχείου ή Χρυσό Βαρέλι Τοπικής Κοινότητας Χασιάς.

Πρόσβαση με Ι.Χ.: Από οποιοδήποτε σημείο του Λεκανοπεδίου της Αττικής, φτάνετε στην Έξοδο 6 της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. Από αυτό το σημείο ακολουθείτε τη Λεωφ.Φυλής (με προσανατολισμό την Πάρνηθα) και μετά από 4 χλμ. περίπου, φτάνετε στην Χασιά, Πλατεία Δημαρχείου Τοπικής Κοινότητας Χασιάς.