ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

1) Με Ι.Χ.:

(α) Από την έξοδο 6 της Αττικής οδού, κατευθύνεστε επί της Λεωφ. Φυλής προς Πάρνηθα μέχρι τον στρογγυλό κόμβο, όπου συνεχίζετε, χωρίς να βγείτε από τη Λεωφ. Φυλής για περίπου 4χλμ. Συναντάτε έναν επόμενο στρογγυλό κόμβο και στη συνέχεια φτάνετε στο ύψος του Ι.Ν. Παναγιάς Κανάλας και από εκεί ακολουθείτε τη σήμανση του Φεστιβάλ.

(β) Από το τέρμα της οδού Λιοσίων (Θέση Τρείς Γέφυρες) κάτω από την Εθνική οδό ακολουθείτε την Ηρώων Πολυτεχνείου (προέκταση της Λιοσίων), η οποία στη συνέχεια μετονομάζεται σε Λεωφ. Φυλής. Την ακολουθείτε για περίπου 8χλμ. με κατεύθυνση προς Πάρνηθα και αφού περάσετε πάνω από την Αττική Οδό και τον στρογγυλό κόμβο, μετά από περίπου 4χλμ. Συναντάτε έναν επόμενο στρογγυλό κόμβο και στη συνέχεια φτάνετε στο ύψος του Ι.Ν. Παναγιάς Κανάλας και από εκεί ακολουθείτε τη σήμανση του Φεστιβάλ.

(γ) Από την Εθνική οδό, εισέρχεστε στην οδό Λιοσίων (Θέση Τρεις Γέφυρες) και ακολουθείτε τις οδηγίες πρόσβασης (β).

2) Με τα Μ.Μ.Μ.:

(α) Με το λεωφορείο Β12: Επιβιβάζεστε στην αφετηρία (οδός Μάρνη) ή στη στάση <<Αττική>> (σύνδεση με το ΜΕΤΡΟ και τον ΗΣΑΠ). Αποβιβάζεστε στη στάση του Προαστιακού Άνω Λιοσίων (Γέφυρα Αττικής Οδού) και από εκεί μετεπιβάζεστε στο τοπικό λεωφορείο 723 και αποβιβάζεστε στη Φυλή, στάση "πλατεία παλιού δημαρχείου Χασιάς". Προσοχή το λεωφορείο 723 πραγματοποιεί τρία δρομολόγια ανά ώρα!!

ο χάρτης ανοίγει σε πλήρες μέγεθος αν πατηθεί με το ποντίκι